Սու–Շեֆ

Սու–Շեֆ

#421

Объявление

Սու Շեֆ խոհարար

Foodpark by Downtown ֆուդկորտ/ռեստորանը հրավիրում է աշխատանքի Սու–Շեֆի

Պայմաններ
• Աշխատանքային գրաֆիկ՝6 օրյա. 10 ժամ,հերթափոխով

Անհրաժեշտ պահանջներ
o Ստեղծարար մոտեցում ուտեստների պատրաստման և մատուցման մեջ
o Գերազանց գիտելիքներ խոհարարական ոլորտում
o Կառուցողական մոտեցում թիմի աշխատակիցների հտ


Պարտականություներ
 Համակարգել պատասխանատվության տակ գտնվող խոհարարների աշխատանքը,
 Պատրաստել շեֆ խոհարարի կողմից նախօրոք պլանավորված անհրաժեշտ քանակությամբ կերակրատեսակներ,
 Ընդունել և ժամանակին իրականացնել ընթացիկ պատվերները՝ համակարգելով պատրաստման ընթացքը,
 Ստուգել օգտագործվող մթերքի և պատրաստվող ուտեստների որակը, իրականացնել պատրաստի ուտեստի պատշաճ ձևավորումը,
 Պատասխանատու լինել ուտեստների բաղադրատոմսերի և պատրաստման տեխնոլոգիայի պահպանման համար,

Առավելություններ
• Երեկոյան հերթափոխին տուն ճանապարհում
• Համեղ սուրճ և ընդմիջում
• Բարենպաստ աշխատանքային միջավայր
• Հյուրընկալ աշխատակազմ

Սիրելի կանայք, ձեզ հետաքրքրող բոլոր հարցերի համար զանգահարեք 099 83 11 11 հեռախոսահամարով.